Lenscontrole

Omdat een lenscontrole héél belangrijk is, extra uitgelicht ...

Het belang van een regelmatige lenscontrole wordt vaak onderschat. Helaas. Want door regelmatig de contactlenzen te laten controleren, zijn veel problemen te voorkomen.

 

Complicaties bij het dragen van contactlenzen kunnen onder andere zijn :

  • Infecties
  • Hoornvliesproblemen
  • Comfortproblemen

Vooral bij het dragen van zachte contactlenzen hoef je niet meteen te merken, dat er iets niet goed is.Vaak worden problemen pas merkbaar, als het te laat is.

 

Daarom is het zo belangrijk om de contactlenzen en de ogen regelmatig te laten controleren. Dus ook zónder klachten.

 

Vooral de mensen die de contactlenzen via internet bestellen, is een kwetsbare groep. Deze groep vergeet de contactlenzen te laten controleren of laten dit gewoonweg te weinig doen. Ook deze mensen kunnen een afspraak maken met Mobiele Optiekservice.

 

Bij deze lenscontrole worden niet alleen de contactlenzen gecontroleerd maar wordt ook de gezondheid van de ogen bekeken. Uiteraard wordt ook de sterkte gecontroleerd.

 

Alle bevinding worden besproken, zodat bij een volgende bestelling via internet, ook eventueel de sterkte aangepast kan worden.

 

Bestel je zélf de lenzen via internet ? Dan zijn de kosten van deze controle € 22,50 exclusief eventuele voorrijkosten. De controle kan ook bij mij in Born, uiteraard dan zonder voorrijkosten.

 

 

Lenzen aanmeten door een mobiele optiek voor contactlenzen aan huis